Betaal ook online met ecocheques

Categories : Onze tips

De feestdagen komen eraan, en wat is er beter dan te kiezen voor een kerstdecoratie die ook nog eens milieuvriendelijk is?

Bij Sapins.be zijn we verheugd om aan te kondigen dat je nu je ecocheques kunt gebruiken voor de aankoop van je kerstdecoraties, kerstbomen en ecologische accessoires.

Of je nu ecocheques hebt van Edenred, Monizze of Sodexo, wij bieden je een brede selectie van producten voor een magische en duurzame kerst.

1. Wat is een ecocheque?

In België zijn ecocheques een extralegaal voordeel dat werkgevers aan hun werknemers geven om de aankoop van milieuvriendelijke producten te stimuleren. Deze cheques kunnen worden gebruikt voor de aankoop van een breed scala aan producten en diensten die een positieve impact hebben op het milieu. Bij Sapins.be kun je je kerstdecoratie omzetten in een milieuvriendelijke keuze dankzij deze cheques

2. Sapins.be: Ecologische kerstdecoraties

Bij Sapins.be geloven we in het aanbieden van kwaliteitsproducten die de planeet respecteren. Met je ecocheques kun je het volgende kopen:

Kerstbomen uit duurzame kwekerijen, met een lage ecologische voetafdruk.

Kerstdecoraties van milieuvriendelijke materialen, zoals kerstballen van gerecycled glas, slingers van natuurlijke materialen en houten ornamenten met een certificering.

Eco-vriendelijke accessoires om je huis te versieren, zoals biologische kaarsen of textiel van biologisch katoen.

3. Hoe gebruik je je ecocheques bij Sapins.be?

Of je nu ecocheques hebt van Edenred, Monizze of Sodexo, wij hebben het proces eenvoudig en gebruiksvriendelijk gemaakt, zodat je zorgeloos je aankopen kunt doen.

a. Edenred

Met je Edenred ecocheques kun je eenvoudig je kerstbomen en decoraties online kopen via onze webshop. Edenred biedt een handige digitale oplossing via hun app, waarmee je zonder gedoe met je ecocheques kunt betalen. Selecteer simpelweg de producten die in aanmerking komen en kies de Edenred-betaaloptie bij het afrekenen.

www.edenred.be

b. Monizze

Als je Monizze-gebruiker bent, kun je je digitale ecocheques ook gebruiken voor je aankopen bij Sapins.be. Dankzij de unieke Monizze-kaart, waarop je maaltijdcheques, ecocheques en cadeaubonnen kunt combineren, wordt betalen online een stuk eenvoudiger.

www.monizze.be 

c. Sodexo

Gebruikers van Sodexo ecocheques kunnen hun aankopen ook direct via onze webshop doen. De elektronische Sodexo Eco Pass wordt geaccepteerd op onze site, en je kunt je saldo gebruiken om je huis op een duurzame manier te versieren voor de feestdagen.

be.sodexo.com

 4. Waarom kiezen voor Sapins.be voor je kerstinkopen?

 Als je kiest voor Sapins.be voor je kerstdecoratie, profiteer je niet alleen van kwaliteitsproducten, maar draag je ook bij aan een milieuvriendelijke kerst. Onze kerstbomen komen uit lokale kwekerijen die strikte milieunormen respecteren, terwijl onze decoraties zijn gemaakt van recyclebare of duurzame materialen.

Dit is waarom het een goed idee is om je ecocheques bij Sapins.be te gebruiken:

Draag bij aan een duurzame kerst: Door te kiezen voor ecologische producten verklein je je impact op het milieu en vier je de feestdagen op een verantwoorde manier.

Eenvoudig winkelen: Met de ecocheques van Edenred, Monizze of Sodexo kun je eenvoudig betalen en genieten van onze producten direct bij jou thuis.

Ondersteun de lokale economie: Door te kiezen voor duurzame kerstbomen en decoraties, ondersteun je ook lokale producenten en verklein je je ecologische voetafdruk.

5. Conclusie

Deze kerst kun je een bewuste keuze maken voor de planeet en tegelijkertijd je huis stijlvol versieren dankzij Sapins.be. Met de acceptatie van ecocheques van Edenred, Monizze en Sodexo is het nog nooit zo eenvoudig geweest om verantwoord te consumeren. Bezoek onze online winkel, ontdek onze duurzame kerstbomen en decoraties, en maak je klaar voor een magische en milieuvriendelijke kerst.

Ben je klaar om je huis te versieren en het milieu te respecteren?

Ga vandaag nog naar Sapins.be en gebruik je ecocheques voor een duurzame kerst!

Share this content